Konkursen:

- De ansatte har taklet dette veldig bra

Kontorleder i Uthaug industriservice, Christina Bulling, sier deres hovedfokus rett etter at selskapet har begjært oppbud, er at de ansatte får det de har krav på og at ting skal gå så smidig som mulig.

Kontorsjef Christina Bulling har måttet fortelle 26 ansatte i Uthaug industriservice denne uka at de mister jobben siden bedriften er konkurs. Hun sier de ansatte takler situasjonen godt.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Jeg synes de ansatte har taklet dette veldig bra. Det er klart det er vanskelig å fortelle folk at de mister jobben. Vi er nøye og prøver å hjelpe til så mye vi kan der vi kan. Alt i alt har dette gått bra så langt. Nå forbereder vi det vi kan før vi møter bobestyreren på mandag, sier kontorleder Christina Bulling i Uthaug industriservice til lokalavisa.