- Jeg tror skole og barnehage bør være kurant å bli enige om også i fellesnemnda

Arbeiderpartiets Anne Torill Rødsjø sier hun ikke tror det vil være noe problem å bli enige om ny ungdomsskole i Botngård.

Tirsdag var det 567 dager igjen før nye Ørland er kommune fra 2020. Politikerne i arbeidsutvalget for den nye kommunen virket å være enige om skole- og barnehagevalg. Vedtak i fellesnemnda i saken ventes i neste møte.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Fakta er at Ørland ikke har vært på Robek de siste årene og sitter på ny infrastruktur. Det er ikke behov for ny skole, ny barnehage og så videre. Der føler vi at vi ikke kommer på det nivået der vi allerede burde vært uten nye bygg. Jeg tror skole og barnehage bør være kurant å bli enige om også i fellesnemnda, sier Arbeiderpartiets Anne Torill Rødsjø til resten av arbeidsutvalget for nye Ørland kommune tirsdag ettermiddag.