Skolesaken:

- Jeg tror ikke de mente å terge på seg hele Bjugn

Flere ledende Ørlandspolitikere har sagt at man bør stoppe opp og se på felles skolebehov før man bygger ny ungdomsskole i Botngård. Det har skapt reaksjoner.

Bjugn-ordfører Ogne Undertun (Ap) sier han ikke tror Ørlandspolitikerne ønsket å terge på seg hele Bjugn da de diskuterte ny ungdomsskole i Botngård før helga. Her sammen med Ørland-ordfører Tom Myrvold fra et møte i fellesnemnda tidligere i år.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Jeg tar det bare som iver at man fikk presentert en mulig løsning til en krevende situasjon over bordet. Kanskje man ble litt ivrige etter å finne en løsning på stram økonomi i den nye kommunen der og da. En løsning må være grei for begge parter. Jeg tror ikke de mente å terge på seg hele Bjugn, sier Bjugn-ordfører Ogne Undertun (Ap).