Stopper nytt helsebygg for å få med Bjugn

Ørland kommune trakk anbudet med neste steg av prosjekteringen for et nytt helsebygg i Ørland kommune. Nå vil politikerne få med helsebehovene i Bjugn før de jobber videre med nytt helsebygg.

Formannskapet i Ørland vil kartlegge helsebehovene i Bjugn før de fortsetter med arbeidet med nytt helsebygg. Også med tanke på ny Botngård skole. F.v. rundt bordet sitter Bjørnar Dahlberg (Frp), Marit Sletten (H), Hilde Kristin Sandvik (H), rådmann Arnfinn Brasø, Tom Myrvold (H), Roy Hoøen (Sp), Finn Olav Odde (Sp) og Knut Ring (Ap)  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Vi la ut neste steg i prosjekteringen for helsebygget på anbudet og trakk konkurransen etter at det ble reist spørsmål om beskrivelsen. Derfor ber vi om innspill på veien videre fra formannskapet, sier rådmann Arnfinn Brasø til formannskapet i Ørland kommune.