Investeringsprosjektene:

- Vi må se på skolebehovene for begge kommunene samlet

Ørland-politiker Roy Hoøen (Sp) mener det må bygges ny skole i Botngård. Han vil imidlertid at prosessen nå må stanses for å se nykommunens behov i fellesskap.

Roy Hoøen (t.h.) sier man må se på skolebehovene i dagens Ørland og Bjugn kommuner i fellesskap før man bygger ny ungdomsskole i Botngård. Ordfører Tom Myrvold (t.h.) sier han tror ny Botngård skole kan bli den nye kommunens første store fellesprosjekt.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

Formannskapet i Ørland diskuterte torsdag fremtidige investeringer i nykommunen. Diskusjonen omfattet blant annet ny skole i Botngård, helsebygg og barnehagebehovet i nye Ørland kommune. Senterparti-politiker Hoøen sier at Fosna-Folkets sak i etterkant av møtet gjengir det som blir sagt, men han reagerer på forsidetittelen «ørlandspolitikere er skeptiske til ny skole i Bjugn».