- Det er ikke så mye å si om kampen, innleder trener David Monkan etter stortapet.

Selv måtte han bivåne forestillingen fra sidelinja. Han ble utvist på overtid borte mot Selbu i siste kamp og fikk dermed én kamps karantene.

- Jevnspilt

Det var ventet at Bjørgan fra lille Bessaker skulle få det tøft borte mot studentene. Med seier ville NTNUI 2 toppe 5. divisjonstabellen.

- De satte inn 1-0 etter 12-13 minutter. Resten av 1. omgang var jevnspilt. Vi skapte også et par sjanser, forteller Monkan.

Trøstemål

Det var etter pause at det raknet totalt.

- De scoret 2-0 tidlig i 2. omgang. Etter det raknet det. Vi står ikke sammen som lag og er for lite kyniske. Det blir for mye feil fokus, og da blir de gode, sier Monkan.

På stillingen 7-0 scoret Tor Espen Gjermstad et trøstemål etter et hjørnespark. Gjermstad er dermed oppe i hele fem mål på tre kamper i årets sesong.

Med storseieren lørdag er NTNUI 2 tilbake på tabelltoppen etter at Vanvik lånte plassen i noen timer.

Lokaloppgjør

Etter kampen ga Monkan en tydelig beskjed til spillerne.

- Jeg sa: Dette skal f*** ikke skje igjen.

- Hvordan skal dere unngå det?

- Det ligger i hodet til hver enkelt spiller. Det er det som er utfordringen. Det handler om innstilling. Vi må jobbe med motivasjonen fremover, ja inn mot hver enkelt kamp, sier treneren.

Apropos motivasjon. Neste helg venter hjemmekamp mot naborivalen Åfjord.

- Da er det ikke noe problem med motivasjonen, påpeker Monkan som i år har med seg Joakim Henriksen og Roar Aune i trenerteamet.