Ørjan Grøtting var Åfjords bestemann. Det er han imidlertid ikke helt enig i selv.

- Nei. Jeg synes ikke det selv. Jeg vil trekke frem Magne Staven Larsen.

- Men du spilte vel en ok kamp?

- Det var ikke helt bekmørkt, men jeg har litt å gå på, svarer Grøtting.

Sjansesløseri

Åfjord-trener Mats Myklebost mener hans lag presterte «under pari» i 1. omgang. Likevel gikk åfjordingene til pause med ledelse 2-0. Mikael Larsen og Magne Staven Larsen var målscorere.

- Vi ble enige i pausen om at vi måtte opp noen hakk. Det synes jeg vi klarte i 2. omgang. Vi styrte kampen og hadde flust med sjanser. På ferja etter kampen sa en Malvik-spiller til meg: Dere var snille som strødde avslutningene utenfor stengene, sier Myklebost.

Han mener helt klart at Åfjord leverte årsbeste i 2. omgang.

- Veldig surt

Hjemmelaget fikk igjen for sjansesløseriet. Malvik reduserte i det 55. minutt. Helt på tampen (85 minutter) fikk laget fra sørsiden av fjorden også utlignet til 2-2.

- Det var to billige baklengsmål.

- Var det surt å miste to poeng?

- Veldig surt. Vi gir bort to poeng selv om vi spiller sesongens beste omgang.

- Og nå skal dere trene på avslutninger?

- He he. Vi bør vel kanskje gjøre det, sier Myklebost.

Han påpeker at Malvik-spillerne selv mener det var et ran at de fikk med ett poeng. Myklebost beskriver Malvik som et helt ok 5. divisjonslag. Han tror de fort kan karre seg opp til midten av tabellen i år.

Har spilt i 2. divisjon

Åfjords bestemann Grøtting har tidligere spilt i 2. divisjon. Etter å ha vært i klubber som Kolstad, Melhus og Rødde, har åfjordingen nå trappet ned fotballkarrieren.

- Jeg holder på mest for artig nå. Det er artig å bidra når de trenger folk. Jeg er med på det jeg får til, men jeg jobber og bor i Trondheim, påpeker Grøtting.

Han bekrefter at nivåforskjellen er stor mellom 2. og 5. divisjon.

- Det går mye fortere i 2. divisjon.

- Er det lett for deg å spille i 5. divisjon når du har den erfaringen?

- Nei. Det er ikke enkelt. Langt ifra. Man må være like mye på der. Slapper man av, får man fort en smell, svarer Åfjord-spilleren.

Grøtting vokste opp i Åfjord og rakk å få et par innhopp på seniorlaget, før han dro til Trondheim som 16-åring. Nå ser ikke åfjordingen helt bort ifra at han flytter hjem en gang.

Les mer: Åfjord slo tilbake