Borte mot Strindheims andrelag i Trondheim ble det storseier 2-6. Daniel Tårnesvik ble byttet inn i pausen og scoret tre mål.

- Dette var en opptur etter tapet sist, påpeker Åfjord-trener Mats Myklebost.

1-1 til pause

Det var Strindheim som tok ledelsen i 1. omgang.

- Vi spilte dårlig de første 45 minuttene. De hadde lyst til å dra ned tempoet, sier Myklebost.

Åfjord fikk imidlertid utligningen før hvilen ved Magne Staven Larsen.

Overkjøring

I pausen ble spissen Daniel Tårnesvik byttet inn. Det skulle vise seg å være et lurt trekk. Tårnesvik noterte seg med hele tre mål, og det var han som først la på til 1-2 for Åfjord. Marius Forfot satte så inn 1-3, før Tårnesvik var frempå igjen. Strindheim fikk inn et trøstemål til 2-4, men åfjordingene hadde ikke tatt kveld.

Staven Larsen satte inn sitt andre for dagen, før Tårnesvik avsluttet ballet med sin tredje for dagen.

Satte sjansene

Det skinner igjennom at trener Myklebost ikke er direkte imponert over nivået til Strindheim når Fosna-Folket prater med ham etter kampen.

- Ikke noe mer enn et middels 5. divisjonslag, kommenterer han.

- Var dere bedre enn i førstekampen mot Vanvik, eller møtte dere bare et dårlig lag?

- 1. omgang var vi ikke bedre enn sist, men etter pause hevet vi oss. Så satte vi sjansene vi fikk, påpeker han.

Les mer: Tapte 0-4 i sesongåpningen.