Ønsker permanent struktur for strandrydding

Denne uka har fylkeskommunen, renovasjonsselskapene, kommuner, næringsliv og frivillige aktører vært samlet på Brekstad for å planlegge årets strandrydding i hele Midt-Norge.

Denne uka har fylkeskommunen, renovasjonsselskapene, kommuner, næringsliv og frivillige aktører vært samlet på Brekstad for å planlegge årets strandrydding i hele Midt-Norge.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått støtte til å utvikle miljøaksjonen «Hold Midt-Norge rent» i år. Det er flott at det er så mange ulike aktører på plass her så vi virkelig kan knytte sammen de ulike bidragsyterne. Målet for oss i Fylkesmannen er i løpet av året å foreslå en organisering for strandryddingen på permanent basis, sier Stein-Arne Andreassen, fagdirektør for klima og klimatilpasning i Fylkesmannen i Trøndelag til den oppmøtte forsamlingen.