Utfyllingen er i gang:

- Det har vært en frustrerende prosess

Tirsdag begynte arbeidet med utfylling i Brekstadbukta. Ordfører Tom Myrvold fikk æren av å dra i spaken for seremoniel tømming av 18 kubikkmeter stein.

Ordfører Tom Myrvold (t.v.) fikk æren av å dra i spaken for seremoniel tømming av et lass med 18 kubikkmeter stein da utfyllingen av Brekstadbukta begynte tirsdag. F.v: Eivind Lunde i førersetet, Øyrvind Brekstad og Ole Jørgen Grøtting.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Det har tatt tid, men det har ikke stått på kommunen. Det har vært en frustrerende prosess med nye forventninger og pålegg underveis i prosessen i stedet for å ha en helhetlig prosess. Det blir komplisert når sektormyndighetene ikke opererer i takt, sier Ørland-ordfører Tom Myrvold (H) like etter at han har stått på stigtrinnet og hatt æren av å dra i spaken for seremonielt å tømme 18 kubikkmeter stein i Brekstadbukta.