NTNU la konferanse til Bjugn

NTNU-studenter speeddatet et dusin Fosen-bedrifter

Godt over hundre personer var til stede på Brohodekonferansen om havbruk. NTNU-studenter speeddatet rundt et dusin havbruksrelaterte Fosen-bedrifter.

NTNU-studenter speeddatet rundt et dusin Fosen-bedrifter på Brohode Havbruk-konferansen i Bjugn torsdag. Bedriftene fikk også vist seg frem for veiledere og videregående elever både fra Fosen videregående og Hitra og Frøya.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Hjertelig velkommen! Det er så artig å se så mange elever fra Fosen videregående som er her. Det er hele poenget. Elever, studenter og næringslivet har et treffpunkt, sier regionrådsleder og Bjugn-ordfører Ogne Undertun (Ap) til fremmøtte bedriftsledere, politikere, studenter og akademikere samlet i Bjugn kulturhus.