–Ørland blir viktigst i Norge

Høyres utvalg for forsvar og beredskap tok det viktigste på Norgesturneen sin først: å besøke Ørland.

Stortingsrepresentant Torhild Aarbergsbotten (t.v.) hadde med seg en stor delegasjon fra Høyre hjem til Ørland. Bak f.v: stortingsrepresentant Elisabeth Aspaker, Therese Mossing Eidsaune i Ørland Høyre og politisk rådgiver Vetle Wang Soleim. Foran f.v: stortingsrepresentant Elin Agdestein, stortingsrepresentant Hårek Elvenes og Ørland-ordfører Tom Myrvold. Helt til høyre sitter stortingskandidat Guro Angell Gimse  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

– Det er opplagt å komme hit til Ørland, som blir landets viktigste forsvarsinstallasjon når F-35 kommer på plass i november, sier Hårek Elvenes, stortingsrepresentant for Høyre og leder av Høyres utvalg for forsvar og beredskap.