Fant hjort som var påkjørt og drept

En veifarende kom over en drept hjort fredag kveld i 1900-tida, ved fylkesvei 715 i Skaugdalen i Indre Fosen kommune.

– Hjorten var påkjørt og drept av noen som hadde kjørt der tidligere. Det ble opp til veieier å fjerne dyret. Viltnemnda er dessuten orientert, sier operasjonsleder Ove Tokstad ved Trøndelag politidistrikt.

Naboer reagerte på bonde som kjørte møkk midt på natta

Politiet fikk natt til søndag melding fra noen som mente at en gårdbruker forstyrret natteroen ved å kjøre ut frau. Like etter klokka tre, opplyser lovens lange arm på Twitter om at de har sendt ut en patrulje. Etter en samtale med bonden skal han ha avsluttet nattens arbeidsøkt.

To viltpåkjørsler

Natt til lørdag ble to rådyr påkjørt i Åfjord.

– Den ene påkjørselen skjedde på Stokkøya, opplyser operasjonsleder Stian Martinsen Aalberg hos Trøndelag politidistrikt.

Mann fraktet til St. Olavs etter voldsepisode

Mannen ble trolig utsatt for vold fra flere gjerningsmenn, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om voldsepisoden på Brekstad i Ørland kommune klokken 02.44, sier operasjonsleder Rune Brandmo til Adresseavisen. Volden skal ha skjedd i forbindelse med en fest.

- Det er kjent hvem som skal ha utøvd volden, men jeg kan ikke si så mye mer om hendelsen, sier Brandmo.

Trolig er det snakk om flere gjerningspersoner opplyser Maja Rivas Pedersen ved Felles straffesaksinntak for politiet i Trøndelag.

- Dette dreier seg om en privatfest. Politiet har foretatt etterforskningsskritt, men jeg kan ikke si så mye mer om saken. Skadeomfanget er ukjent. Mannen ble fraktet til St. Olavs hospital, sier Rivas Pedersen.