- Det gir stor inspirasjon å bli kåret til det beste kontoret blant 40, sier Gunn Iren Berg Svendsen, som er daglig leder i Jobbzone Trøndelag.

Bedriften er kåret til Årets kontor i Jobbzone-kjeden, som er Norges største norskeide bemanningsbyrå.

Brekstad og Trondheim

Berg Svendsen forteller at Jobbzone Trøndelag består av to avdelinger. Trøndelagskontoret startet opp i 2004 i Trondheim og lokalkontoret på Brekstad ble etablert i 2013. I dag er det totalt ni ansatte i bedriften.

- Vi leverer ikke på alle bransjer, men har spesialisert oss innen bygg og anlegg, salg, økonomi og administrasjon, lager/logistikk og produksjon. Brekstad er et naturlig sted å ha kontor i tillegg til Trondheim for å ha nærhet til kundene og vikarkandidatene. Jobbzone har en del landsdekkende avtaler i byggebransjen og det er stor aktivitet rundt Ørlandet, sier hun.

Tid på båten

Berg Svendsen forteller at hun synes hun satt så mye på hurtigbåten at det åpenbart var behov for et kontor på den andre siden av fjorden.

- Det er veldig viktig at Fosen-kontoret fungerer så bra og i tett samarbeid med resten av arbeidsmarkedet i Trondheimsregionen. Det ble ikke riktig at kundene måtte vente på at vi satt på båten, sier hun.

Nye planer

Den daglige lederen forteller at det er inspirerende å være kontoret til etterfølgelse etter de gode resultatene i fjor.

- Vi er i ferd med å etablere nye kontorer flere steder. Planen videre er etableringen av et kontor i Åfjord. Det skjer en stor utvikling på Fosen. Dette er et viktig fokusområde i Trøndelag. Det er ikke så lenge til vi kan presentere mer der, sier Berg Svendsen.

Ansatte viktigst

For å få fornøyde kunder og vikarer sier Berg Svendsen at de ansatte er det aller viktigste.

- Jeg har fantastisk dyktige medarbeidere. Trøndere er ekstreme på det å være fleksible, og det er nøkkelen for å møte kunders ulike behov. Jeg vil trekke frem Morten Rosenund og Trine Karlsen som er et veldig godt team på Fosen. De har virkelig løftet avdelingen det siste året, sier Gunn Iren Berg Svendsen.