Forsvarsbygg la denne uka ut kunngjøring på Doffin (Database for offentlige innkjøp) om at man er ute etter å leie boliger for personell som er tilknyttet beordringssystemet i Forsvaret.

I kunngjøringen står det at Forsvarsbygg har fått i oppdrag å leie inntil 200 boenheter for tjenestepersonell på Brekstad og omegn. Det er 3-, 4-, og 5-roms boenheter Forsvarsbygg etterspør.

- Godt i gang

– Vi er godt i gang med byggingen av forlegninger inne på flystasjonen, og har nå fått i oppdrag å leie inntil 200 boenheter for Forsvarets personell på Brekstad og omegn, opplyser Jens Levi Moldstad, plan og utbyggingssjef i Forsvarsbygg, i en pressemelding til Fosna-Folket.

Infomøte neste uke

Basert på forhandlinger, markedsrespons, dialog med markedsaktører og utfall i første del av tilbudskonkurransen, vil Forsvarsbygg vurdere videre kontraktstrategi. Det vil si om restbehov skal anskaffes ved ren innleie, delvis OPS (Offentlig privat samarbeid) eller som fullverdig OPS-anskaffelse.

I en ordinær sammenheng vil OPS bety at private leverandører har totalansvar for å utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde boligene i kontraktsperioden).

Forsvarsbygg vil holde infomøte omkring anskaffelsen på Ørland Kultursenter i løpet av neste uke.