Politiet fikk etter midnatt natt til torsdag melding om en utagerende gjest ved Ørland kysthotell.

- Vi fikk melding om en utagerende og beruset gjest. Ifølge våre opplysninger skal han ha vært ufin mot noen gjester på kysthotellet, opplyser politiets innsatsleder Stina Sandstad.

Fant veltet bil

Politiet dro ut for å finne vedkommende. Ifølge operasjonssentralen i Sør-Trøndelag løp mannen fra kysthotellet før politipatruljen kom til stedet.Se også: «Traktormonster» pisket biler

- Vi fant ham ikke på kysthotellet, så vi kjørte rundt og lette etter ham i Brekstad sentrum. Vi fant ham heller ikke der. Vi skulle bare kjøre en ekstra runde for å se, og da kom vi over en veltet bil i en skråning, opplyser innsatsleder Sandstad.

Fikk ikke kontakt

Politiet skrev på Twitter natt til torsdag at mannen ble funnet sovende i bilen, som lå veltet i en skråning ved Uthaugsveien noen hundre meter fra Brekstad sentrum.

- Vi fikk i hvert fall ikke kontakt med ham med en gang, så vi var usikre på om han sov eller om han var skadet, forteller Sandstad.

Mannen ble undersøkt av lege på stedet. Sjåføren skal være uskadet. Politiet mener sjåføren er samme mann som oppførte seg utagerende på Ørland kysthotell tidligere på natta.

Mistenker promillekjøring

Etter legesjekken ble mannen hentet ut av den veltede bilen. Mannen forholdt seg rolig til å begynne med, før han plutselig satte seg til motverge. Politibetjentene måtte da legge sjåføren i bakken.

- Mistenker politiet promillekjøring?

- Ja, det er mistanke om det, bekrefter innsatsleder Sandstad.

Ifølge operasjonssentralen blir mannen tatt med inn for blodprøve. Politiet har opprettet sak på promillekjøring.Les også: - Begge var ved bevissthet da vi kom til stedet

Politiet fikk ikke kontakt med den mannlige sjåføren da de kom til stedet.
Utforkjøringen fant sted på Uthaugsveien noen hundre meter fra rundkjøringen i Brekstad sentrum.
Sjåføren ble hentet ut av kjøretøyet.
Mannen satte seg til motverge og politibetjentene måtte legge ham i bakken.