I løpet av den siste uka har plantene blitt fjernet fra tre blomsterkasser ved Rissahallen.

- Først tok de to potter med blomster, og natt til tirsdag forsvant den tredje. Pottene var blåe, og oppi dem var det tagetes og stemorsblomster, forteller vaktmesterassistent Thomas Albert.

Må ha vært voksne

Han er liker dårlig at noen har stjålet blomstene og pottene.

- Det er dårlig gjort. De som har gjort det skulle heller ha fått seg noen kroner for å kjøpe planter. Det må være voksne folk med bil som har tatt dem, for pottene er tunge å bære, sier Albert.

Nå er Rissahallen sommerstengt, men Albert har likevel tatt jevnlige turer til hallen for å klippe plen og stelle med blomstene.

Tenker på sykehjemsbeboerne

- Jeg er glad i blomster og liker å holde på med sånt. Det er trivelig at det ser litt fint ut ved hallen. Og så er det mange fra sykehjemmet som kommer opp og setter seg på benken her ved blomstene. Det er dumt for dem også at blomstene er stjålet. Nå håper jeg at de som har tatt blomstene leser dette og kommer tilbake med dem, sier Albert.

Han har plantet blomster flere steder ved Rissahallen, og de har foreløpig fått stå i fred. Men han frykter også de kan bli tatt av tyver.

- Smålig

Per Brovold er styreleder i Rissahallen og han har bare ett ord å si når han skal karakterisere det som har skjedd.

- Smålig. Det er rett og slett smålig. Thomas har plantet og stelt blomstene i sommer, og han ønsker å ha det fint og trivelig ved hallen. Det som er gjort er simpelt overfor Thomas. Han har plantet flere blomster ved hallen, og nå lurer vi på om de også vil forsvinne. Men vi gidder ikke å anmelde det som har skjedd. Det er det ingen vits i, sier Brovold.