Sola vil være snill og grei med Fosen også i morgen, torsdag, men i helga blir det dessverre kuling og regn. Langt ut i neste uke vil vi nok også oppleve en del gråvær med litt regn. Temperaturen på dagtid vil bli mellom åtte og 12 grader. Det vil likevel bli en del tåke ved morgenkvisten i dagene som kommer.

Ingen stormfull høstKaldeste dag på Ørlandet i september var torsdag i forrige uke da det ble målt minus 0,2 grader. Varmeste septemberdag var 9.september med 24,2 grader.

Høsten har så langt ikke vært stormfull. Ørlandets sterkeste septembervind ble målt 16 september med 15,4 meter i sekundet som er stiv kuling.Åfjords kaldeste dag i september var også sist torsdag med minus 1,5 grader, mens september ble varmest med 24 grader.

På kjøretur?Statens Vegvesen melder at det på enkelte steder i Fosen kan være glatte partier. Bruker du ferga mellom Brekstad og Valset minner vi om at det på fylkesvei 710 mellom Ingdal og Valset er nedsatt hastighet til 50 km/t og kan bli stengt i perioder fra mandag til torsdag fra 08.30 til 14.30 og fra 16.30 til 19.00. Fredag fra 08.30 til 14.30 på inntil to timer på grunn av vegarbeid.

Kilder: yr.no og vegvesen.no