Leksværingen Mari Olsen (29) har gjort kometkarriere som hodejeger i Dubai. Dette skriver Teknisk Ukeblad. I bygningen Dubai International Finance Center jakter hun på ledere til selskaper som British Petroleum, McKinsey eller Microsoft. Og det er ikke småsjefer det er snakk om, men gjerne ledere med 25 millioner kroner i lønn.

Mari kan slå i bordet med en meget solid utdanning som mastergrad i business fra universiteter i London, California og Sydney. Arbeidsdagene er lange i Dubai fra åtte om morgenen til åtte om kvelden.

Hun forteller i intervjuet med Teknisk Ukeblad at hun ikke har bodd i Leksvik på ti år, men at hennes mamma og pappa bor der.- Jeg er hjemme et par ganger i året, og har kontakt med gamle venner. Men jeg har blitt vant til å bo og leve i et internasjonalt miljø, så akkurat nå har jeg ikke noen planer om å flytte tilbake til Leksvik igjen. Det er dessuten lite arbeidsmarked for det jeg driver på med der, ler Mari.

Er du fra Fosen og bor i det store utland eller har tips om andre som gjør det? Send oss gjerne en e-post til redaksjonen@fosna-folket.no.