Ansatte ved Akrobaten Barnehage på Stadsbygd i Rissa oppdaget tidligere i dag at det hadde blitt gjort en god del hærverk i uteområdet.  Bilen til en av de ansatte hadde merker etter de ubudne gjestene. Bilen stod parkert utenfor barnehagen og var hel og fin da de lukket av for helga i halv femtida fredag ettermiddag. Dermed antar en at at hærverket har skjedd i en gang mellom stengetid fredag og åtte lørdag morgen.Ei rask opptelling viste at ei utelampe var knust, diverse leker var kastet over et gjerde og opp på taket til banken, pynt fra barnas dukkestue var revet ned, en benk på var plassert på taket av uteboden, og vatnet har stått blitt skrudd på.

- Rett og slett rampestreker, som vi helt sikkert kan klare oss uten, kommenterer en ansatt på barnehagens fecebookside.  Barnehagens personale ber om at folk som har sett eller hørt noe bidrar til å oppklare forholdet.

– Ta kontakt med oss eller meld fra til politiet, oppfordrer de.

Operasjonsleder Ann Kristin Øie ved politiets operasjonssentral i Sør-Trøndelag forteller at de fikk inn melding om saken lørdag ettermiddag, og at det vil bli levert inn en formell anmeldelse over helga.