Værgudene smilte ikke akkurat tilarrangører og publikum i dag, men det var ikke verre enn at mange valgte å taturen. Hvor mange som kom vet vi ikke på nåværende tidspunkt, men det var ialle fall ikke verre enn at flystasjonens folk fint taklet trafikken.

Portene åpnet allerede klokka ni ogrundt tre begynte det å dø hen. For enkelte ihuga flyentusiaster er kanskjeikke seks timer nok, men for de fleste var en time eller to tilstrekkelig. Detgav ei god tidsluke der folk fikk komme og dra ut igjen. Trafikkstrømmen bleguidet av vaktene og var godt planlagt og organisert slik at det ikke oppstokorker av betydning.

Inne på plassen ved AWACS-hangarenhar lag og foreninger fått sette opp boder der de kunne selge mat og drikke. Bortsettfra at få tilbydde betaling med kortterminal, fungerte dette utmerket. Sjøl omsikten satte sine begrensninger på flyaktiviteten, fikk likevel flygladepublikummere rikelig anledning til å se på og ta på mangle slags flygetøy.

I tillegg til flyaktiviteten var det utsalgav militæreffekter og auksjon. Hærskarer av folk strømmet til BOB-hallen derutsalget fant sted for sikre seg blant annet NATO-gensere og regntøy. For noenkom innskaffelsene til nytte med en gang.