Det nye kjøpesenteret i Åfjord åpner som kjent på torsdag. Aktiviteten på Årnes er for tida stor, for å få senteret klart til åpninga. Øyvind Ugedal er daglig leder i Centrum-Eiendom AS, som eier bygget. Han sier innspurten går nesten dag og natt.

- Det er enormt mye arbeid som skal gjøres på kort tid. Blant annet har entreprenørene gjort en kjempeinnsats underveis. Likedan legger butikkansatte og leverandører ned en stor innsats. Det ser for øvrig ut til at alle butikkene kommer i mål til åpninga. Det som vil gjenstå er derimot noe arbeid på takterrassen, forklarer Ugedal. Nettopp taket er en av årsakene til navnevalget Parken.

- Navnet henviser til både butikkparken og bilparken i parkeringsarealene. Samtidig ønsker vi at takterrassen skal bli en sosial møteplass. Her monteres for tida fotballbinge og benker. I tillegg vil terrassen beplantes, slik at arealene fremstår som en liten park. Dette arbeidet blir som sagt helt ferdig i etterkant av åpninga, fortsetter Ugedal. Det kom for øvrig inn cirka 150 forslag i navnekonkurransen.

Parken kjøpesenter åpner etter kongebesøket i sentrum. På programmet står blant annet minikonsert med Tone Damli Aaberge.