Fredagens handletur gikk ikke helt som planlagt for Gunn Marie Aune. Rundt klokka 14.00 parkerte hun personbilen sin ved Europris i Rissa. Mellom 30 og 45 minutter senere kom hun ut av bygget, og oppdaget bulk i bildøra. Åfjordingen oppfordrer personen som forårsaket uhellet til å ta kontakt.

Irritert

– Jeg oppdaget bulken straks jeg kom ut. Jeg ble både irritert og skuffet. Det bør gå an å ta ansvar for det man gjør, sier Aune til fosna-folket.no. Hun så for øvrig en bil stå ved siden av sin egen, før hun gikk inn i bygningen. Nå vurderer hun å anmelde forholdet.

– Jeg har signalement på den andre bilen, som kan ha forårsaket dette. Den var rød, og jeg vet merket. Bileieren bør selv forstå at det er snakk om hans bil. Jeg avventer saken inntil videre. Hvis jeg ikke hører noe fra sjåføren, blir hendelsen trolig anmeldt, konstaterer Gunn Marie Aune.

Nyere

Bilen til 21-åringen er for øvrig en 2010-modell Golf stasjonsvogn. At kjøretøyet er av nyere dato, gjør hendelsen enda mer kjedelig.

– Jeg har opplevd dette en gang tidligere. Det var på ferga for cirka et halvår siden. Den gangen løste situasjonen seg straks, siden begge parter var på ferga samtidig. Nå håper jeg det løser seg denne gangen også. At slikt skjer er veldig irriterende, avslutter Gunn Marie Aune.

Gunn Marie Aune håper sjåføren som bulket bilen hennes melder seg. Foto: Privat