Farmen-deltagerne  Finn Olav Odde og Magnhild Vik jakter begge ordførerverv for Senterpartiet. I forbindelse med finalen i TV2-serien Farmen er årets deltagere invitert til Oslo i helga. For Finn Olav Odde og Magnhild Vik byr helga på mer enn festivitas. Begge er aktive SP-politikere i henholdsvis Ørland og Rauma. Finn Olav Odde har i høst gjort det klart at han ønsker å våre partiets ordførerkandidat ved det kommende kommunevalget. I Rauma er Magnhild Vik allerede klar som ordførerkandidat for Senterpartiet.

- Jeg gleder meg

- Jeg gleder meg veldig til å møte Trygve Slagsvold Vedum, sier Finn Olav Odde før avreise fra Ørland. Odde legger til at han har voldsom respekt for politikeren Slagsvold vedum. Odde forteller at han sammen med Magnhild Vik skal møte partilederen i Senterpartiet på Stortinget lørdag kveld.

Vil engasjere unge

Etter over 20 år som lokalpolitiker for partiet i Ørland ønsker Finn Olav Odde å gjøre en innsats for å få flere unge til å bli engasjert i politikk. I perioden han har deltatt i TV2-serien Farmen har han fått tusenvis av meldinger og venneforespørsler på sosiale medier.

- Mange av disse er unge mennesker som har kommet med positive tilbakemeldinger. Om jeg på noe vis kan bruke dette til å få de engasjert i politikk, så er dette noe jeg gjerne vil diskutere med Trygve Slagsvold Vedum, sier Odde til fosna-folket.no.