Det var fem som meldte sin interesse for å kjøpe naustet og alle konseptene ble vurdert til å være innenfor det formålet politikerne ønsker for bygget. Nemlig mest mulig aktivitet. Alle fikk dermed anledning til å delta på budrunden som Marthe Tønder gikk seirende ut av.

Konseptet

Marthe Tønders konsept går på å drive matservering i naustet, ha kveldsåpent i helgene, noen ganger med levende musikk. Hun vil også jobbe aktivt med å få blant annet turbusser til å besøke naustet.

Tønder orienterte i dag medlemmene i formannskapet om planene.

Bruke tid

-Jeg vil bygge det opp over tid. Hasselvika er en perle og har lite slike tilbud. Det er en del aktiviteter i småbåthavna og gjestehavna, i tillegg til mye feriefolk i bygda. Derfor er det behov for et slikt serveringssted, mente hun.

Hun er klar over at det trengs en god del oppgradering og opplyste at hun ville begynne med kjøkkenet først og deretter ta resten over tid.

Marthe Tønder fortalte at hun har reist til sjøs og jobbet offshore, men at hun nå ønsket å prøve noe nytt.

Kan evaluere

Formannskapet vedtok at hun får kjøpe, og at det forventes at hun har fått drift i naustet innen seks måneder. Videre kan formannskapet vurdere driften etter ett år. Dersom det ikke drives i henhold til kontrakten skal eiendommen tilbake til Rissa kommune.