Den 19 seters maskinen fra Air Norway som opereres av danske Nort Flying skled av rullebanen på Gardermoen i 9-tida i dag tidlig. Flyet kom fra Ørland Lufthavn. Uhellet skjedde på vestre rullebane og førte til at den ble stengt for trafikk en periode. Det var for øvrig tåke på Gardermoen da uhellet skjedde og dermed dårlig sikt.

Pressetalskvinne Sofie Bruun ved Oslo Lufthavn Gardermoen sa til Aftenposten i 10-tida at de har fått beskjed fra tårnet om at det vil bli noen forsinkelser i dag.

- Det er umulig å si når vi får åpnet den vestre rullebanen igjen. Nå er det mellom en halv time og 40 minutters forsinkelse, men det kan bli mer. Vi oppfordrer folk til å følge med på våre nettsider, og møte opp som normalt.

- Vi har snakket med vår besetning der oppe. Det viktigste for oss umiddelbart var å ta hånd om våre passasjerer. Flyet skled av rullebanen, og stoppet i en snøfonn ved siden av rullebanen. Vi vil undersøke mer rundt årsaken nå, sier teknisk direktør Winston Rose i North Flying til Aftenposten.no.