For ei tid sida observerte noen et rådyr i skogkanten som de mente måtte være skadet. Da de dro for å undersøke i området der dyret var observert var det borte. Dyret ble senere gjenoppdaget i en åkerkant av Einar Jøssund og Torbjørn Hyllmark. Begge jegerne mener det er stor sannsynlighet for at beina på rådyret kan ha blitt skutt av.

Bukken bar preg av at den har humpet rundt på stumpene ei stund og dyret må ha gjenomgått store lidelser. Jegerne i området er rystet over den manglende etikken til den eller de som har påført dyret skadene. De regner det som lite trolig at dyret har vært påkjørt. Likeledes finner de det mindre sannsynlig at dyret er skadeskutt under ordinær jakt. Det er lederen viltstellområdet Olden Teksdal, Roger Olden, som melder om funnet til Fosna-Folket.

-Ved skadeskyting eller påkjørsel er det bare å ringe vilttelefonen og ettersøksjegeren de har avtale med. Det koster dem ikke noe, sier Olden. Mistanken om tjuvjakt styrkes av at det har vært flere mistenkelige episoder. Politiet er varslet og jegere i og friluftsfolk i området vil være ekstra på vakt framover.