Allerede i 2015 ble det bestemt at det skulle være aktivitet på kommunehuset i Leksvik etter kommunesammenslåingen selv om Rissa ble valgt som kommunesenter i nye Indre Fosen kommune.

Kemnerkontoret

- Helse og omsorg blir på kommunehuset i Leksvik. Det blir også tekniske tjenester og ett årsverk innen personal, sier prosjektleder for Indre Fosen kommune, Vigdis Bolås.

Kemnerkontoret holder i dag hus i Leksvik, og slik blir det sannsynligvis i fremtiden også.

- Kemnerkontoret sorterer under økonomiavdelingen, som vil ligge i Rissa, men jeg ser ingen grunn til å flytte kemnerkontoret til Rissa, sier Bolås.

Prosjektleder Vigdis Bolås.

Effektivisering

Eksakt hvor mange personer som vil ha oppmøtested på kommunehuset i Leksvik etter at Indre Fosen kommune er blitt en realitet, tør ikke Bolås si noe om ennå.

- Alle kommuner utfordres på effektivisering. Vi er også selvsagt opptatt av å effektivisere på alle områder i nye Indre Fosen kommune, sier Bolås.

Gode tjenester i fokus

- Det ser nå ut som at antall personer på kommunehuset i Leksvik blir cirka det samme som i dag. Det er vanskelig å gi noe tall. Det er mange prosesser på gang ennå, og vi er opptatt av fleksibilitet. Det overordnete målet for oss er å sikre gode tjenester til innbyggerne i Indre Fosen. Vi må jobbe på smarte måter framover, og det er tjenestene til innbyggerne har fokus på nå, sier Vigdis Bolås.