I regnskapsåret 2017/2018 (1. 04-31.03) omsatte elektronikkbedriften med lokaler i Vanvikan og i Klæbu for 151 millioner kroner. Det er ny omsetningsrekord. Resultatet er heller ikke noe å kimse av. Det ble på 26,5 millioner kroner. I 2010 lå omsetningen på under 40 millioner kroner.

Det norske markedet

- Budsjettet for i år er på 168 millioner kroner, forteller administrerende direktør Terje Lillemo.

Hovedtyngden av omsetningen kommer fra salg av komfyrvakter, termostater, dimmere og vannstoppløsninger. CTM Lyng har de siste årene tatt betydelige markedsandeler innen disse områdene, hvor produktene i all hovedsak monteres i nye boliger og i forbindelse med rehabilitering og ombygging.

- Per i dag går mellom 90 og 95 prosent av det vi produserer til det norske markedet. Resten går til Sverige. Det er tegn som tyder på at vi vil få en bra vekst i Sverige i tiden som kommer, sier Lillemo.

Fortsatt vekst

Han er naturlig nok tilfreds med utviklingen selskapet har hatt de siste årene, men understreker samtidig at de bare så vidt har begynt på reisen, hvor målet er å vokse betydelig også i årene som kommer.

- Da ligger det i kortene at vi også må øke antall ansatte.

CTM Lyng AS har i dag 75 ansatte. Om lag 60 arbeider i Vanvikan, mens resten holder til i Klæbu.

- Vi beviser hver eneste dag at det er mulig, med 75 flotte og kompetente ansatte i Trøndelag, å produsere elektronikk fra A-Å i Norge, og vi er stolte over å kunne stemple produktene «Made In Trøndelag», sier Lillemo.