Dahl valgte å se det humoristiske i situasjonen. Han var på vei hjem fra elgjakt sammen med jaktlaget da det smalt.

Tross alt var det hell i uhellet. Jarle Dahl kom fra det med skrammer i i en hånd etter alt glasset som kom. Bilen gikk det verre med, for ikke å snakke om den ulykksalige elgkua. Hun var ute av stand til å smile der hun var sendt til de evige jaktmarker.-Plutselig sa det pang. Kua kom som en sputnik over bilen, forteller Dahl til Fosna-Folket.

En av hans mer eller mindre gode jaktkamerater hevder overfor avisen at Dahl riktignok hadde vært flink med hunden siste jaktdagen, men ellers hadde han ikke skutt noe dyr denne gangen. Jaktlaget hadde fem dyr i kvoten og alle var felt, uten at Dahl hadde skutt noen av de.

-Han fikk jo til slutt sitt dyr han også. Vi skjøt to kalver samme dag, og du skal ikke se bort i fra at det var kua som tok hevn, sier en anonym humoristisk sjel i jaktlaget.

-Jeg velger å ta med et smil, dette kunne gått verre, sier Dahl. Vi skal likevel ikke se bort i fra at det blir en liten internt diskusjon i jaktlaget etter hendelsen.

Åstedet var for øvrig i Skola, på veien fra Skaugdalen til Kråkmo.

MED SMIL: Skrubbsår i ei hånd var det eneste som rammet Jarle Dahl, som valgte å ta det med et smil da elgkua rammet bilen hans.