Omtrent 140 stykker besøkte de totalt fem konsertene inne i «grønnstua», ute i hagen, på brygga, oppe ved vindmøllen og inne i bryggehuset, opplyser arrangør Maria Norseth Garli.

- Gode tilbakemeldinger

- Vi er veldig fornøyd med festivalen. Det regnet bare en halvtime før vi skulle starte, men det ble knallvær da publikum kom, og det holdt seg hele dagen og kvelden, sier Garli.

Tilbakemeldingene fra publikum har vært gode, forteller hun.

- I løpet av dagen fikk jeg mange gode tilbakemeldinger fra publikum. Et godt arrangement, fine og varierte konserter, og et spennende konsept. Noen kom fra start og var der noen timer, andre kom mot slutten og noen holdt ut hele festivalen. Med andre ord en god blanding, akkurat slik vi håpte, sier Maria.

Fire stuekonserter

Vi vil jo gjerne at folk skal kjenne at de kan komme og gå som de vil, forklarer Maria.

- Det var en fryd å samarbeide med Vallersund Gård. Vi ble godt mottatt og tatt vare på, og de stilte med kaffe og matservering, noe som selvfølgelig bidro til en avslappet og fin atmosfære rundt det hele. Dette er første gang vi arrangerer festival på denne måten, så det er klart det er mange ting vi tar med oss til en eventuelt senere festival. Både av det som fungerte godt, og også av ting vi kan gjøre annerledes til neste gang. Alt i alt er vi veldig fornøyd med det meste, sier hun.

Nå står høstsesongen for tur, og da skal det legges opp til fire stuekonserter hjemme hos folk, opplyser Maria.

- Den første er allerede 2.september. Da kommer pianisten Oscar Grönberg og perkusjonisten Tor Haugerud fra Trondheim. Hele programmet er snart klart og vil legges ut på hjemmesiden vår og på Facebook i løpet av september. Om det er noen der ute som kan tenke seg en konsert så er det bare å ta kontakt, sier hun.

Se bildegalleri fra festivalen øverst i saken.