Denne hilsningen fortsetter:

Her på Hvolsvöllur, Island er juleforberedelsene i full gang med vasking, pynting, baking og selvfölgelig julekonserter.

Vi har hatt et begivenhetsrikt år med bl.a to vulkanutbrudd i kommunen vi bor i. Det ene utbruddet, i Eyjafjallajökull, påvirket kanskje livet til mange på Fosen i vår også. Her i huset hadde vi utsikt til utbruddet fra stuevinduet og det er en ganske så spesiell opplevesle å se så massive krefter på nært hold, og det er ikke sikkert at man får mulighet til å oppleve det så mange ganger i livet, skikkelig spennende var det iallafall. Vi fikk endel aske over oss i sommer, og det er utrolig hvor raskt man blir vant til det. Alle nordmenn som kom på besök til oss i sommer var veldig fornöyde med å ta med seg aske hjem som minne. Nå har imidlertid alt normalisert seg igjen og isbreen vår, Eyjafjallajökull, har blitt hvit igjen.

Vi önsker alle en god jul og et godt nytt år.

Julehilsener fra

Guri Hilstad Ólason med familile

Bor du fast eller er på et lenge opphold i utlandet? Send oss gjerne en hilsen til din familie og venner i Fosen. Hilsningen kan sendes til redaksjonen@fosna-folket.no