Foruten å ha vært medlem siden 1959 og innehatt utallige tillitsverv, har Gudrun Trangmyr vært foreningas leder de siste seks årene.

Indre Stadsbygd sanitetsforening

Indre Stadsbygd sanitetsforening ble stiftet i 1951 som et arbeidslag av Stadsbygd Sanitetsforening.  Tre av kvinnene som stod på medlemslista den gang, møter fortsatt opp på medlemsmøtene.LES OGSÅ:* Ole (90) nærmer seg 90 elger* - Jeg satt i godstolen min, og så ble jeg bløt på skuldra* Fyller 100 år i dag!Randi Trang, Magda Rørvik og Magnhild Vemundstad er godt voksne damer, men de finner stor glede i å møte sine foreningsvenninner med jevne mellomrom. Da går både praten og strikkepinnene lystelig over en god kopp kaffe, og vertinna behøver ikke å nøde damene om å smake på baksten.  Det sosiale samværet og flotte samholdet betyr mye, men også det å kunne gi sitt bidrag til felles oppgaver i lokalsamfunnet.

Lokalbefolkninga til gode

Foreninga har i årenes løp samlet inn en betydelig sum penger som blant annet har gått til utstyr og opprusting av Åsvang forsamlingshus. I tillegg har arbeidslagets iherdige innsats bidratt til at hovedforeninga har kunnet yte store beløp til utbygging og møblering av Stadsbygd eldresenter. På siste medlemsmøtet ble det vedtatt å kjøpe en takheis med prislapp 20.000 kroner  til Stadsbygd eldresenter.

53.000 kroner

Basarene i Åsvang forsamlingshus har alltid hatt god oppslutning. Årets arrangement i høst var intet unntak. Gamle og nye medlemmer møtte opp, og også andre som hadde hørt rykter om mye vakkert håndarbeid til utlodning og bugnende kakefat til bevertning.  Loddsalg og åresalg ga klingende mynt i kassa. Leder Gudrun forteller stolt at status ble 53.000 kroner til sanitetens mange oppgaver.

Frivillig arbeid er kanskje på retrett i samfunnet? Ikke hva disse damene angår. De holder på så lenge helsa holder. Men de ønsker nye og yngre krefter hjertelig velkommen som medlem i foreninga.

Leder for indre Stadsbygd sanitetsforening, Gudrun Trangmyr, kan skilte med mange års tjeneste innen frivillig arbeid.