I Facebook-statusen skriver hun følgende:

«Heizann :) e på utkikk etter en voksen stødig, ansvarlig,sjølstendig,empatisk & go'hjærta ungkar som æ ikke kjeinne. Vårre singel nån år å hain ha ikke dukka opp på døra, så da må æ no bære begynn å leit sjøl. Æ e itj desperat, men sjer facebook som eit ber alternativ ein å turner fosns fæstlokala i fylla på karleit. Kjeinne du eiller veit av nån kanskje? Pliz hjelp mæ å leit å del statusn her Hilsn "Frøken på leit 85.-mod».

Statusen er allerede delt mange ganger, blant annet på flere Facebook-sider med flere tusen følgere.

Mye respons

Årbogen har fått mye respons etter at hun la ut Facebook-statusen.

- Jeg får litt panikk, er førstereaksjonen hennes når Fosna-Folket ringer.

- Alt ifra 19-20-åringer til 40-50-åringer har kontaktet meg. De sier at de gjerne skulle ha gjort det samme selv, men de hadde ikke tenkt på det, forteller hun.Sjekk ut Fosna-Folkets siste nyhetssending her.

28-åringen håper hun kan bidra til at andre single dropper skamvettet.

- Noen må gjøre det først. Eller, det er sikkert andre som også har lagt ut noe lignende på Facebook, men jeg håper det er flere som legger bort skamvettet nå. Jeg ønsker i hvert fall å bidra til det, sier hun.

Hoppet i det

- La du ut Facebook-statusen spontant eller var dette planlagt?

- Det har nok brygget litt i underbevisstheten en stund. Jeg har fått noen hint fra andre om at jeg burde reklamere på Facebook. Jeg er egentlig litt sånn at jeg analyserer og tenker mye. Nå bestemte jeg meg bare for å hoppe i det. Det kan hende jeg hadde angret i ettertid om jeg ikke hadde prøvd dette, svarer Årbogen.

Drømmemannen

Hun beskriver Facebook-statusen som brutal og ærlig. 28-åringen er imidlertid ikke sikker på hvem drømmemannen er.

- Det lurer jeg og på. Det er ganske enkelt å se for seg en person, men man vet det ikke før man treffer ham. Jeg skal sende deg blomster om jeg treffer ham på grunn av denne saken, avslutter Årbogen.