Det var søndag at ordførerkandidat Vang sammen med partifeller fra Leksvik Arbeiderparti satte seg på sykkelsetet på grensa mellom Leksvik og Inderøy. Målet var ikke bare å spre partiets budskap, men også å lytte til innbyggernes ønsker.

Vaffelpauser

Fra kommunegrensa gikk turen til Dalbygda, videre til Talmogrenda før det ble kaffe og vaffelpause i Leksvik sentrum. Syklistene stoppet deretter på Amborneset før ny vaffel og kaffepause ventet i Vanvikan. Så gikk Arbeiderpartisyklistene i gang med Vanvikbakkene før turen ble avsluttet ved Breilia oppe ved Storvatnet.

Sykkelvogn

- Vi hadde en strålende tur,  i godt vær. Vi møtte en del folk langs veien og spesielt i Leksvik sentrum var det godt oppmøte. I sykkelvogna hadde vi med oss ei liste med fordeler og utfordringer ved en evevtuell kommunesammenslåing, forteller Vang.

Lar folket bestemme

Han legger til at Leksvik Ap ikke har tatt stilling til spørsmålet om kommunesammenslåing med Rissa, men sier at Ap vil forholde seg til det flertallet av innbyggerne ønsker gjennom folkeavstemningen.

- Så kom det vel ikke som noen overraskelse at iveren for sammenslåing økte jo nærmere vi kom Rissa. Det er ingen tvil om at denne saken deler de to tettstedene i kommunen, og det erfarte vi når vi snakket med folk, avslutter ordførerkandidat Knut Ola Vang som innrømmer at han hadde litt sure ben etter at Vanvikbakkene var avsluttet.