Rundt 13-tiden mandag ankom den første patruljebilen Libra-senteret på Brekstad.

De hadde fått melding om mistenkelig oppførsel fra to menn.Etter det Fosna-Folket erfarer skal de to mistenkte ha oppholdt seg i en bil utenfor kjøpesenteret i ei god stund. Deretter skal de ha gått inn i senteret for å ta bilder.– De to mennene sa at det var en del av et kunstprosjekt, sier en anonym kilde.Dette skal ha fått ansatte ved senteret til å reagere, og politiet ble tipset.LES OGSÅ:* Derfor bør Fosens fartsbøller roe ned* Rømlingene på vei sørover?* Biltyver står også bak hyttebæsjing– Jeg skulle bare ta med min kompis for å søke etter jobb, sier en av de mistenkte til Fosna-Folket.AvhørLitt etter klokka 13 ankom patruljebil nummer to. 13.30 ble én av de to mistenkte kjørt til lensmannskontoret for avhør. Den siste ble kjørt til stasjonen en halv time senere.

– På nåværende tidspunkt kan vi ikke uttale oss, sier lensmann i Ørland og Bjugn, Rune Halvorsen.Narkotika

Klokka 14.30 var politibetjent Jan Ivar Småvik og politibetjent Marie Moen tilbake for å ransake en bil. Det skal være mistanke om besittelse av narkotika.– Både de mistenkte og bilen er ransaket, sier Jan Ivar Småvik.Har dere funnet narkotika?– Det kan vi ikke uttale oss om nå, forteller Marie Moen.

BakgrunnIfølge operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Viktor Pedersen, skal bakgrunnen for ransakelsen ha vært en personaliasjekk.– Etter en sjekk så politiet det nødvendig å undersøke nærmere, sier han.

Han påpeker også at politiet syntes fotograferingen var mistenkelig.– Det skal ha vært mistanke om rekognosering, sier Pedersen.LES OGSÅ: Her finner politiet narkotika i bilen