Fosen Rock Festival i forfjor var et trivelig evenement for både tilskuerne og deltakerne, men det skuflet ikke inn nok kronasjer til at det gikk i balanse. Flere anstrengelser er gjort for å komme til hektene igjen og i helga er det dugnad igjen.

Nå har to generasjoner Harøy med til sammen over hundre års erfaring fra scener og danselokaler slått seg i hop for å rocke inn mer mynt og sedler til kassen. Brødrene Christer og Rayner Harøy på henholdsvis gitar og bass er i rockesammenheng best kjent fra metallbandet Divided Multitude der de har musisert sammen siden tenårene. Søskenbarna til det første brødreparet, Terje og Thomas, har reist rundt som Harøy Brothers. De spiller gitar og synger. Sistnevnte er støver til å ta vokalen på låtene til AC/DC.

For øvrig består repertoaret av White Lion, Steppenwolf og ikke minst Slade. Sistnevnte er noe UFO-veteran og oldtimer Morten Harøy som har bidratt til. Den pensjonerte kapteinen fra Luftforsvaret holder takten og disiplinen i Harøy Rock’n Roll Kompani. Øvrige band som stiller opp er Kæm, BSR Trio (med gjester) og Divided Multitude.