Les innlegget fra Rune Schei her.

Han, som alle andre som har lest vårt program, kan se at i Arbeiderpartiet denne gangen ikke går inn for å innføre eiendomsskatt. Det er riktig at vi i inneværende periode har brukt dette eksemplet, men vi har vært like tydelig på at vi ikke kommer til å gå inn for dette i den neste perioden. Å bevisst feilinformere velgerne synes vi er lavmål av Schei.

Vi har gjennom hele valgkampen fokusert på våre egne saker. Barnehageplass når du trenger det der du bor, uavhengig av når på året barnet er født. Flere aktivitører i eldreomsorgen, en økt grunnbemanning og et klart nei til søndagsåpne butikker. Vi tror vi tjener mer på det enn å kritisere andre partier. Arbeiderpartiet mener våre saker står seg godt og vil bety en betydelig bedring i tjenestetilbudet innen helse, omsorg og oppvekst. Vi stiller også med et nytt lag som er motivert til å bringe Rissa videre etter 4 år der det meste har stått stille på viktige områder for våre innbyggere. Vi har fått noen nye bygg og oppgaver, men få som ikke allerede var på gang i forrige periode. Barnehage er bygd, men ikke der barnehageplassene trengs mest og ser en bort ifra nye oppgaver innen helse og omsorg har det ikke skjedd noen ting i løpet av den siste perioden.

Vi står også ovenfor et verdivalg. Arbeiderpartiet er garantisten for at vi fortsatt skal få ha søndagen som en fridag. Merkelig at noen partier lytter så lite til sine velgere at de vil presse gjennom søndagsåpne butikker. Næringen ønsker det ikke, innbyggerne ønsker det ikke og interesseorganisasjonene på begge sider ønsker det ikke. Vi lytter og sier et klart nei til søndagsåpne butikker i Rissa kommune.

Vi ønsker deg lykke til med valget 14. september.

Torunn Skjervø Bakken, ordførerkandidat Rissa Ap, Kurt

Rønning 2. kandidat Rissa AP