I morgen venter ny kamp mot Mjøndalen i kvartfinalen i NM, der 18-åringen er med i troppen. Han har vært fast inventar i laguttaket de siste kampene, men har i flere tilfeller måttet nøyd seg med å varme benken. I kvalifiseringskampen til Europa League mot Debrecen forrige uke, fikk han dermed noen snaue minutter på tampen av kampen.

-  Det var kjempegøy. Jeg er ikke vant til å spille foran så mange mennesker. Så hørte jeg kjernen ropte navnet mitt..Det var spesielt, sier Solli.

Ekstra spenning

Nå får han dermed muligheten igjen, når «bruntrøyene» gjester Lerkendal i morgen. Siste kamp mot Mjøndalen, endte i ett av Rosenborgs to eneste tap denne sesongen. Det forventes dermed et ekstra spenningsnivå før morgendagens kvartfinale.

- Vi er definitivt klare for å ta oss til semifinale. Vi har allerede tapt en gang mot Mjøndalen, og det er en gang for mye, sier RBK-trener Kåre Ingebrigsten til Fosna-Folket.

Les mer om Sivert Solli og fremtidsutsiktene hans i morgendagens papirutgave av Fosna-Folket.

Troppen mot Mjøndalen:

01 André Hansen03 Micke Dorsin05 Holmar Örn Eyjolfsson07 Mike Jensen08 Morten Gamst Pedersen10 Matthias Vilhjalmsson11 Tobias Mikkelsen12 Alexander Lund Hansen14 Johan Lædre Bjørdal15 Alexander Søderlund16 Jørgen Skjelvik19 Yann-Erik de Lanlay21 Fredrik Midtsjø22 Jonas Svensson23 Pål Andre Helland32 John Hou Sæter34 Sivert Solli38 Per-Magnus Steiring