- Han hadde to målgivende. Det er veldig lovende. Det kommer en bra gruppe spillere opp fra gutter 16-laget, påpeker trener Hallvard Solem.

Ut med innbytterpuls

Vanvik avsluttet vårsesongen på best mulig vis søndag. Det sto 0-0 til pause mot Kolstads andrelag, men etter hvilen var Vanvik best. Robert Solstad, Eirik Sylthe og superveteran Frode Saghaug scoret målene i 3-0-seieren.

- Saghaug er evig ung?

- Han er evig ung ja. Han ble byttet inn 30 minutter før slutt, men måtte av igjen. Han fikk litt innbytterpuls, forteller trener Solem.

Kolstad 2 måtte dra over fjorden med null poeng. Foto: Alexander Killingberg

- Har heng

Vanvik-treneren var godt fornøyd med at hans lag endelig leverte varene i 90 minutter.

- Vi har hatt mange kamper der vi har hatt den ene omgangen. Nå spilte vi endelig bra i 90 minutter. Vi malte på og fikk tre scoringer, sier han.

Når høstsesongen tar til starter Vanvik med hjemmekamp i fem av de seks første.

- Det skal vi prøve å bruke godt. Vi har litt mer heng på lagene over oss på tabellen nå. Det gjorde seg med seier i dag. Nå er det lettere å ta ferie, sier Solem.

Vanvik ligger på 8. plass like over nedrykksstreken etter halvspilt sesong, men det er kun tre poeng opp til 5. plassen midt på tabellen. Bjørgan er beste Fosen-lag så langt i år. Laget fra Bessaker ligger på 2. plass kun tre poeng bak serieleder Trond.

Les mer: