Kjell Rune Sellin har funnet scoringsformen. I forrige eliteseriekamp mot Lillestrøm ble han dagens helt etter at han satte inn vinnermålet (1 - 0) for Ålesund. I denne uka scoret han også mot walisiske Neath FC i en kvalifiseringskamp for Europa League. I kveld satte han inn et mål i et 13.minuttet i bortekampen mot Molde på Aker Stadion.

Dermed har ørlendingen scoret i de tre siste kampene han har spilt.

Pape Pate Diouf ble dagens store helt etter han scoret fire av målene for Molde som vant 5 - 2.

Om Kjell Rune SellinKjell Rune Sellin (født 1. juni 1989 i Namsos) spiller i angrep for Aalesund. Først kjøpte Byåsen ham fra Ørland for 50 000 kroner i 2007. Deretter ble han ble solgt videre fra Byåsen til Rosenborg i juli 2008. Han ble senere lånt ut til Kongsvinger i 2010 ut sesongen. Han blir omtalt som en rask og gjennombruddshissig spiss.Han spilte for Byåsen i 2. divisjon våren 2008, der han scoret 10 mål og hadde 4 målgivende pasninger på 13 kamper. Det var ikke bare Rosenborg som viste interesse for Sellin. Molde og Bodø/Glimt jaktet også signaturen hans, men den unge trønderske spissen valgte til slutt å skrive under for Rosenborg. Kontrakten hans med Rosenborg strakte seg til 31. desember 2011.

Sellin fikk et lite gjennombrudd i 2009 med innhopp i ligakamper, spill i europacup og scoringer i hver cupkamp i Norgesmesterskapet frem til siste runde før kvartfinalen mot Molde 9. august 2009, da han ikke var i troppen grunnet skade. I cupkampen mot Løv-Ham ble han i tillegg til å være kampens første målscorer i 2–0-seieren, kåret til banens beste. Sellin scoret sine første Tippeligamål mot Brann 14. april 2010, da han kom inn som innbytter og ble tomålsscorer.

På høstsesongen 2010 ble Sellin lånt ut til Kongsvinger, hvor han fikk tilsammen ti kamper. Den 1. januar 2011 ble det bekreftet både på Rosenborgs og Aalesunds nettsider at Sellin fra og med januar 2011 skulle spille for Aalesund

Foto: Paul Aage Hegvik - Forside/utsnitt: aafk.no