Med nordavind over Fosen har det ikke vært de helt store temperaturene de siste dagene, men sola har i allefall vært snill og grei med oss i blant. I helga kan vi også vente også en del sol, og søndag lover både yr.no og storm.no at det kan bli 21 grader. Lørdag blir det 15 - 16 grader. Har du planer om å sitte litt ute natt til lørdag og natt til søndag kan du vente deg 10 - 11 grader.

Mandag blir det litt regn igjen og vind av skiftende retning. I forhold til resten av uka ser det ut som om det blir noenlunde det samme, noe regn og litt. Yr.no og storm.no er ikke helt enig i temperaturene i forhold til neste helg. Her meldes det for lørdag sin del hele sju graders forskjell, yr.no med 13 grader og storm.no med 20 grader.

Skal du ut å reise og søker varme så dra ikke til Tromsø hvor det er målt 3,4 grader siste døgn. Desto bedre er det nå på Voss hvor temperaturen er målt til 26,4 grader. Men værmeldinga for de neste dagene i Sør-Norge er ikke lovende, ikke som 20.juni 1979 da det ble målt 35,6 grader i Nesbyen. Dette er norgesrekorden.

Vi kan nå i det minste drømme oss litt bort med ønske om varmere strøk...

Sommeren har ikke vært helt topp så langt, men vi får i det minste ikke håpe at det blir som i Karasjok 1.januar 1986 da det var minus 51,4 grader, norgesrekorden i den andre enden av skalaen. Dette er litt kaldt!

Fotos/webkamera: Lysøysund Båtklubb og Fjord-Fishing As, Garten