Alle som har vært involvert i å få asfaltert veien på Sørbotn i Rissa var tilstede under gårdagens staselige åpning.

Hovedpersonen

Det var også alle beboerne i Sørbotn. Hovedpersonen selv og økonomisk muliggjører i denne forbindelsen, Kristian P. Berg (91) var selvsagt hedersgjest, i selskap med Fylkets varaordfører, Gunn Iversen Stokke, representant fra komite for infrastruktur (Krf) Karin Bjørkhaug, samt Rissa kommunes egen ordfører og varaordfører, Ove Vollan og Liv Darell. Sammen fikk de realisert drømmen om asfaltvei på Sørbotn, og det på rekordtid.

Mange godord

Det ble ikke spart på godordene i talene før firspannet høytidlig klippet snoren, eller veisperringen, foran begeistrede sambygdinger.

Fylkets varaordfører, Gunn Iversen Stokke, sa i sin tale, at hun ønsket å takke den rause giveren Kristian P. Berg for hans millionbidrag, samt hans engasjement i forhold til å få utført asfalteringen på Sørbotn. - Dette er et godt eksempel på den positive kraften som bor i dette lokalsamfunnet, som igjen har ført til dette fruktbare samarbeidet, sa Stokke i sin åpningstale. Etter snorklippingen og talene ble det servert festkaker og forfriskninger til alle de frammøtte.