ØRLAND

I kommunestyret i Ørland sitter det 25 representanter. Senterpartiet og Høyre er de største partiene med åtte representanter hver, deretter følger Arbeiderpartiet med fire representanter. Venstre og Fremskrittspartiet har to representanter, mens Sosialistisk Venstreparti har én.

BJUGN

I Bjugn er Arbeiderpartiet det klart største partiet med 12 representanter i kommunestyret. Senterpartiet har fire representanter, mens partiene Kristelig Folkeparti, Høyre og Fremskrittspartiet har tre representanter. Venstre og Bygdelista har to representanter. Bjugn kommunestyre består av til sammen 29 representanter. Etter valget skal dette antallet reduseres med åtte representanter slik at Bjugn kommunestyre vil bestå av 21 folkevalgte i neste periode.

Oversikt over toppkandidatetene i Bjugn foran årets kommunevalg finner du her.

RISSA

I kommunestyret i Rissa sitter det 23 representanter. Høyre er det største partiet med åtte representanter, deretter følger Arbeiderpartiet med fem representanter. Senterpartiet har fire, mens resten av partiene; Fremskrittspartiet, Sosialistisk Venstreparti, Kristelig Folkeparti, Pensjonistpartiet og Venstre har én representant hver. I tillegg har kommunestyret en uavhengig representant i Oddmund Otterstad.

Oversikt over toppkandidatetene i Rissa foran årets kommunevalg finner du her.

LEKSVIK

25 representanter sitter i kommunestyret i Leksvik. Arbeiderpartiet har syv representanter, Senterpartiet har seks, Høyre har fem, Fremskrittspartiet har tre og Kristelig Folkeparti har to. Venstre og Sosialistisk Venstreparti har én representant hver.

Oversikt over toppkandidatetene i Leksvik foran årets kommunevalg finner du her.

ÅFJORD

21 folkevalgte representanter sitter i Åfjord kommunestyre. Arbeiderpartiet er det største partiet med ni representanter, deretter følger Senterpartiet med fem representanter. Høyre har tre representanter, mens Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti har to hver.

Oversikt over toppkandidatetene i Åfjord foran årets kommunevalg finner du her.

ROAN

Kommunestyret i Roan består av 17 representanter hvorav åtte er representanter fra Senterpartiet. Fire er fra Høyre, to er fra Venstre, Arbeiderpartiet og Kristelig Folkeparti har én hver. I tillegg har kommunestyret en uavhengig representant i Tore Jensen.

Oversikt over toppkandidatetene i Roan foran årets kommunevalg finner du her.

OSEN

Osen har 15 representanter i kommunestyret. Fem er fra Venstre/Kristelig Folkeparti, fire er fra Arbeiderpartiet. Både Senterpartiet og Seterlista har to representanter, mens den siste representanten er fra Fremskrittspartiet.

Oversikt over toppkandidatetene i Osen foran årets kommunevalg finner du her.

Få med deg siste nytt fra Fosen? Følg Fosna-Folket på Facebook.