Like før klokka 15.30 lyktes bergingsmannskapene med å få hull på veggen ved Dalebakken Mølle.

- Har kontroll

- Nå kommer vi oss inn og får startet med slokkingen inne i selve kornlagret, opplyser brannvakt Stig Lunde ved 110-sentralen til fosna-folket.no klokka 15.30 i dag.

Da hadde han akkurat fått inn siste statusrapport om brannen ved mølla på Ørlandet.

- Vi har god kontroll med brannen, men det vil nok ta endel timer før vi vil si oss fornøyd. Det er mye korn lagret i siloen, sier Lunde.

- Full fyr

Det var klokka 12.43 at brannvesenet fikk melding om røykutvikling i siloen ved Norgesfor Dalebakken på Ørlandet. Klokka 12.45 var første brannbil på plass.- Da vi fikk folk på plass, så vi at det var full fyr, sier brannmester André Lindgjerdet ved 110-sentralen.

- Ikke fare for spredning

Fosen-styrkene har hatt bistand fra Trondheim. Det har blant annet blitt brukt lift og skum i slokningsarbeidet.- Det skal ikke være fare for spredning, uttalte Lindgjerdet på daværende tidspunkt.Ifølge brannmesteren er det ingenting som tyder på at noen befant seg i bygningen, eller at noen skal være skadd. Er det mulig å estimere hvor lang tid slokningsarbeidet vil ta?- Erfaringsmessig tar dette tid. Timene går fort.Ved 17-tiden var brannen slokket. Les mer her.Leserbilder kan sendes til :* redaksjonen@fosna-folket.no * MMS med kodeord FF TIPS til 2399.