Fredag

Vanvikan kino viser norgespremieren på filmen Skjelvet fredag kveld.

Fredag ettermiddag og kveld viser Ørland kino norgespremieren på filmen Skjelvet i to forestillinger. I tillegg går en barnefilm.

Fredag kveld er det duket for lokaloppgjør i femtedivisjon på Åset kunstgress i Åfjord. Bjørgan kommer på besøk og møter Åfjords herrelag til dyst.

Lørdag

Åfjord bibliotek markerer den nasjonale bibliotekdagen 1. september med sesongens første lørdagsåpning etter ferien.

Bjugn folkebibliotek markerer også bibliotekdagen. Elever ved kulturskolen underholder i løpet av arrangementet.

Tidlig lørdag ettermiddag vises to barnefilmer på Ørland kino.

Lørdag arrangerer Leksvik IL grendeturnering i fotball i Trøa idrettspark.

Lørdag kveld er det offisiell åpning i Vanvikan kino med visning av lokale kortfilmer og kulturelle innslag og deretter visning av en vanlig spillefilm.

Lørdag kveld er det premiere på det historiske spelet Operasjon Oleander - Flukten som handler om norske jøders flukt fra nazistene under 2. verdenskrig. I forkant av forestillingen på Museet Ner-Killingberg, holdes foredrag om Jødene i Trøndelag.

Lørdag kveld arrangerer Åfjordsbåten Kystlag krabbeaften i Kuringvågen marina ved Revsnes i Åfjord kommune. Gudmund Thoresen står for musikken.

Søndag

Sørdalen grendeforening arrangerer Søtdalsdagen i Sørdalshuset i Sørdalen i Åfjord fra søndag formiddag og utover ettermiddagen.

Tidlig søndag ettermiddag går Grendahusløpet fra Skaugdal grendahus i Indre Fosen.

Søndag er det fiskedag ved Herfjordvatnet i Åfjord kommune. Ute-gruppa i Sportsklubben Stoksund minner om behov for redningsvest.

Tidlig søndag ettermiddag arrangerer Barnas turlag i Bjugn og Ørland Kom-deg-ut-dagen ved Rusasetvatnet. I samarbeid med Ørland våtmarkssenter markeres også Våtmarksdagen og Friluftlivets dag samme sted.

Tidlig søndag ettermiddag tar Ørlands kvinnelag i fotball imot Flatås/Kattem til oppgjør i fjerdedivisjon på Gryta kunstgress.

Søndag ettermiddag og kveld viser Ørland kino tre filmer.

Søndag kveld er det fremføring av det historiske spelet Flukten som handler om operasjon Oleander. I forkant av forestillingen på Museet Ner-Killingberg, holdes foredrag med temaet om krigserfaringer kan arves.