Datoen er 5. desember og dagens adresse er Åfjord kirke. Inderhaug er en feiret sopran, både nasjonalt og internasjonalt. I høst vant hun Kritikerlagets musikkpris for sesongen 2013/2014. Korpset skulle være godt kjent for fosninger flest etter flere opptredener i distriktet. For tida består de av 28 heltidsansatte musikere og har fast tilhold på Byscenen i Trondheim.

Allsidige

De er et av landets fem profesjonelle militærkorps. Disse spiller årlig for rundt 500 000 publikummere over hele landet. Leif Arne Pedersen er korpsets musikalske leder og sjefsdirigent.

Det midtnorske musikkorpset er kjent for sitt svært allsidige repertoar. I tillegg til klassisk, spiller de både barnemusikk, pop og storbandjazz. Mellom de musikalske innslagene kommer Inderhaug til å krydre konserten med eventyr, fortellinger og dikt knyttet til høytid og jul.

Gullstrupen

Som operasanger har Inderhaug blant annet vært fast engasjert ved operaen i Nürnberg og ved Deutsche Oper am Rhein og hun har også kritikerroste forestillinger i andre land bak seg. Blant trønderpublikummet er hun kjent for å ha sunget Lucie på Steinvikholmen, sunget i Les Misérables på Trøndelag teater. I 14 år var Gudrun i spelet om slaget på Stiklestad, en innsats hun mottok Stiklestadprisen for i 2006. På programmet denne adventskonserten står Mozart, Tsjaikovskij og Grieg samt kjente og ukjente julesanger.