Fredag ettermiddag fikk politiet melding om at en lukket båt i størrelsen 20-25 fot hadde drevet i land ved Sørbotten i Rissa. Operasjonsleder Astrid Metlid ved Sør-Trøndelag politidistrikt opplyste søndag at man ikke hadde fått melding om at det hadde meldt seg noen eier av båten.

Klokka halv to natt til lørdag tikket det inn en melding om at det var observert flere personer som romsterte i en avfallscontainer som brukes av Coop Prix på Opphaug i Ørland. En patrulje som rykket ut fant fire godt voksne personer som forklarte at de var på leting etter mat som butikken hadde kastet i søpla. Rådet fra operasjonsleder Metlid er at om butikker ikke ønsker at noen skal se gjennom avfallet, så må de sørge for å låse søppelcontainerne. Om de fire som var på nattlig matauk fikk valuta for innsatsen i helga vites ikke.

Midt på dagen lørdag ble det meldt om et innbrudd i en bolig i Bjugn. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av siste uke. Den eller de som har vært ute i uhederlig ærend hadde tatt seg inn i huset ved å slå inn ei verandadør. Det er ikke klart om noe er stjålet, men saken vil bli anmeldt så snart helga er over.

En hotellgjest som i tretiden natt til søndag skulle gå til ro fant grunn til å ringe politiet. Årsaken var at en fremmed mann hadde lagt seg til å sove utenfor døra til hotellgjestens rom. Gjesten lyktes ikke med å få kontakt med nattevakt ved overnattingsetablissementet, men politiet sørget for at "søvngjengeren" ble fjernet slik at gjesten trygt kunne slå seg til ro på rommet.

Les også:

«Vi har en grevling på panseret»

Har du sett en slik hund?

Knep 26 fartssyndere