– Vi mener det er en klar sammenheng mellom ugjerningene, sier Edgar Sumstad ved Rissa lensmannskontor.I løpet av den siste tiden har det vært en rekke hytteinnbrudd og biltyveri på Fosen. Politiet jobber nå etter en teori om at det er to mindreårige gutter forankret i Bjugn som står bak.

Gikk tom for dieselDet har totalt vært tre biltyveri, men det er de to siste som kobles til guttene:Natt til søndag ble først en sort Volvo V70 stjålet. Da den ble tom for drivstoff, er teorien til politiet at guttene da stjal en Toyota Carina med registreringsnummer VF 45291 for å kunne fortsette på rømmen.– Eieren av Volvoen har fått den tilbake. Bilen ble ikke skadet, sier politiførstebetjent Tor Ivar Olaisen ved Åfjord lensmannskontor.Toyotaen er fortsatt i gale hender.– Den ble sist sett i Åfjord, forteller Olaisen.

AvføringDet skal også være de to mindreårige guttene som blant annet sto bak hytteinnbruddene ved Osavatnet og Rødsjøvatnet. Hytta ved Rødsjøvatnet var totalt tilgriset.– Noen har gjort fra seg i ei seng, urinert i kjøleskapet og latt komfyren stå på, sa lensmannen i Rissa til Fosna-Folket mandag.LES OGSÅ: Innbrudd i hytte