Tvillingsøstrene Ingrid og Unni Stordahl Foss og søstrene Sandra Emilie og Anna Victoria Langås Buan benytter pausen mellom to kamper til å hive innpå litt mat slik at de er klare for nye utfordringer på fotballbanen.

- 11-0

- Det er artig fordi vi skårer mål. Vi vant 11-0, og de andre spilte uavgjort. Jeg tror det ble 8-8, forteller Anna Victoria.

Sandra Emilie Langås Buan, Anna Victoria Langås Buan, Ingrid Stordahl Foss og Unni Stordahl Foss spiller for Stadsbygd.

De fire jentene spiller på Stadsbygd, men på to forskjellige lag. Det spilles fire kamper samtidig, så jentene må følge med så de er på plass når deres lag skal spille.

- Trener nesten hver dag

Et annet sted på banen sitter kameratene Tobias Denstadli og Petter Fallrø og venter på at de skal ut i kamp. De spiller på Rissa Ils minilag.

- Det er morsomt og artig å være her. Det er artig å spille fotball, forteller guttene.

Tobias Denstadli og Stian Fallrø fra Rissa venter på å få spille.

- Jeg trener nesten hver dag hjemme, røper Petter.

Fra Indre Fosen

Elisabeth Fætten Schei er arrangementsansvarlig for turneringen på Stadsbygd.

Rissa, i rødt, i kamp mot Skauga.

- Vi er 40 lag fra klubber i det som snart blir Indre Fosen kommune. Dette er den andre av tre turneringer før sommerferien. Tidligere har Vanvikan hatt turnering, og litt senere blir det en i Råkvåg. Etter sommerferien står Fevåg/Hasselvika, Åsly og Leksvik for tur, forteller hun.

Mange er engasjert

Schei forteller at om lag 40 personer er engasjert i å få turneringen vel i havn. I tillegg er det mange som leverer mat.

Vanvikan, i hvitt, spiller mot Leksvik.

- Vi er heldige med været i år. I fjor snødde det da vi hadde turneringen, sier en fornøyd turneringsleder.